Yeni Nesil E-Serisi Tanıtıldı

Daha taze dijital lansmanı yapılan yeni Mercedes-Benz E Serisi görücüsünden ve Gülsoy Otomotiv ‘den tam not aldı. Gülsoy Otomotiv ailesi olarak bizi de fazlasıyla heyecanlandıran bu mühendislik harikasını sizinle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.

Genel olarak köklerini koruyan tasarımının yanı sıra birçok yeniliği de içinde barındıran yeni Mercedes-Benz E Serisi tasarımıyla, kullanıcısına çağa ayak uyduran gelenekçi bir kompozisyon yani diğer bir deyişle neo-geleneksel bir profil sunuyor.

Yeni Mercedes-Benz E Serisi ‘nin dış tasarımına baktığımızda dikkatimizi ilk çeken yeniliklerden biri yıldız motifli stop lambaları oluyor. Bu yeni stop lambaları sayesinde araç, yoldaki karakterini daha net bir şekilde ortaya koyuyor. Kapılara baktığımızda ise gizlenmiş kapı kolları görüyoruz. Keyless-Go konfor paketi sayesinde anahtarınıza gerek kalmadan, araca yaklaştığınızda araç sizi fark ediyor ve bu gizlenmiş kapı kolları otomatik olarak dışarı çıkıyor.

Göze çarpan büyük yeniliklerden bir diğeri ise aracın ön kısmındaki radyatör ızgarası. Yıldız tasarımlı ızgaranın etrafını kaplayan yeni aydınlatmanın verdiği estetik görüntü sayesinde yeni Mercedes-Benz E Serisi adeta ben buradayım diyor.  

En yeni nesil MBUX multimedya sisteminin gelişmiş yapay zekası sayesinde ise yeni Mercedes-Benz E Serisi size özel kişisel bir deneyim sunuyor. Ülkemizde E 220 D 4MATIC motor seçeneğinin yanı sıra sadece Türkiye için özel üretilen E 180 motor seçeneği gibi iki seçenekle piyasaya sürüleceği bilgisini de vermeden geçmeyelim.

Resmi olmayan kimi kaynaklarda ilk olarak 2023 yazında Avrupa ‘da, kimi kaynaklarda ise 2023 Aralık ‘ta Hindistan ‘da piyasaya sürüleceği söylense de Mercedes tarafından herhangi bir çıkış tarihi ve fiyat bilgisi verilmediği için biz de Gülsoy Otomotiv olarak sizler gibi merakla bekleyiş içerisindeyiz.

Fiyat ve çıkış tarihi bilgisi resmi olarak Mercedes ‘ten tarafımıza ulaştığında Gülsoy Otomotiv olarak ilk iş siz değerli otomobil severleri bu konuda bilgilendirmek olacak. Yeni Mercedes-Benz E Serisi ve güncel Mercedes haberleri hakkında bilgi almak istiyorsanız Gülsoy Otomotiv ‘i takipte kalın.