C-Serisi'nin En Yenisi

C-Serisi'nin En Yenisi

Bugüne kadar 10 milyonun üzerinde satış yapan Mercedes C-serisi yıllardır D segmentinin en fazla tercih edilen araçlarına ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz şubat ayında Gülsoy Otomotiv 'de de satışa sunulan Yeni C-Serisi, yeni özellikleriyle segmentinin amirallerinden biri olma özelliğini daha güçlü bir şekilde devam ettiriyor.


Yeni C-Serisi 170-265 beygir aralığında, tamamı dört silindirli benzinli ve dizel motorlardan güç alıyor. E ve S ailelerinden esinlenilen arka far tasarımına sahip olan yeni C-Serisi, ön kısımda E serisine benzerliğiyle dikkat çekiyor ve eski modellerine kıyasla 6.5 cm daha uzun. Genişliği 10 cm artırılan tavanı eskisine göre daha sportif bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.

İç tasarımda ise gösterge panelinin ortasında, son sürüm MBUX sistemine sahip 11.9 inçlik dokunmatik ekranı bulunuyor. Yeni turbo beslemesini Mercedes-AMG Petronas Formula 1 ekibi ile geliştirilen Yeni C-Serisi, daha verimli olan motorlarını ve daha düşük emisyon oranları ile karşılıyor.


Gülsoy Otomotiv olarak segmentinin gözbebeği olan C-Serisi'nin en yeni halini size sunmaktan gurur duyar, daha yakından incelemek isterseniz Gülsoy Otomotiv 'e bekleriz.