Reenkarne Olan Asil Bir Ruh Karşınızda Yeni Mercedes-Benz A Serisi

Reenkarne Olan Asil Bir Ruh: Karşınızda Yeni Mercedes-Benz A Serisi

Gülsoy Otomotiv olarak, yeni Mercedes-Benz A Serisi ‘ni sedan ve hatchback seçenekleri ile size sunmaktan gurur duyuyoruz. Sadece dış mekanına değil, ruhuna da yapılan birçok makyaja isterseniz birlikte bir göz atalım;

Üstün sportifliği lüks sınıf konforuyla birleştiren yeni A Serisi ‘nin ön kısmına baktığımızda, güncellenmiş yıldız desenlerinden oluşan modern görünümlü radyatör ızgarası ve ufak dokunuşların olduğu düz led farlar dikkatimizi çekiyor. Bunun dışında yeni AMG tasarımı hafif alaşım jantlarda tam anlamıyla göze hitap ediyor. İç mekana doğru ilerlediğimizde bizi ilk olarak ARTICO suni deri/MICROCUT mikrofiber koltuk döşemeli spor koltuklar karşılıyor. Bu süspansiyonlu koltukların sağlamış olduğu konfor sayesinde yolculuktan alınan keyif bir o kadar artıyor. Elimizi direksiyona attığımızda ise Nappa deriden oluşan, her iki tarafında dokunmatik kumanda alanları bulunan ve gümüş krom galvanize direksiyonun arkasında vites değiştirme kulakçıklarına sahip çok mu çok fonksiyonlu spor bir direksiyon ile göz göze geliyoruz. Kafamızı biraz aşağı indirdiğimizde ise siyah kauçuk giydirilmiş paslanmaz AMG spor pedallar ve AMG paspaslarla karşılaşıyoruz. Geliştirilmiş MBUX multimedya sistemi ise adeta bu özelliklerin üzerine iç mekanın çileği konumunda bulunuyor. Bu yeniliklerin yanı sıra A Serisi ‘nin ruhuna yapılan makyajı da söylemeden geçemeyeceğiz; AMG A35 versiyonunun motoruna eklenen hafif hibrit desteği, onu A Serisi ‘nin köklerini güçlendirerek ilerleyen bir yeni nesli yapıyor.

Türkiye piyasasında daha taze satışa sunulan yeni Mercedes-Benz A Serisi, Gülsoy Otomotiv bayilerinde ise yerini aldı. Yeni Mercedes-Benz A Serisi ‘ni daha yakından deneyimlemek isterseniz sizi Gülsoy Otomotiv bayilerimize bekliyoruz.