Küllerinden Doğan Bir Anka Kuşu, Karşınızda Yeni Mercedes-AMG SL

Küllerinden Doğan Bir Anka Kuşu, Karşınızda Yeni Mercedes-AMG SL

Sene başında büyük bir merakla beklenen Yeni Mercedes-AMG SL ülkemizde görücüye çıktı. 1957 yılından günümüze üretimi devam eden SL serisi, yenilenmiş haliyle sene başında araba severleri fazlasıyla heyecanlandırdı. Geçtiğimiz günlerde dünya ile birlikte ülkemizde de satışa çıkan Yeni Mercedes-AMG SL, köklerini güncelleyerek adeta modelinde devrim yaratan yeni özelliklerle karşımızda.

Öncelikle 2+2 'lik yeni oturma düzeni ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle eski modellerinden ayrılan bu Anka Kuşu ayrıca katlanır yeni bir kumaş tavana da sahip. 585 beygir motor gücüne sahip olan Yeni Mercedes-AMG SL 0-100 'e ise sadece 3.6 saniyede ulaşıyor. Tasarımında alışılan retro dizayn yerine kullanılan modern çizgiler, daha geniş bir kabin ve kısaltılmış kaput uzunluğuyla alışılan SL serilerinden farklı bir görüntüyle karşımıza çıkıyor. Arka ucu eğimli olan gövdesi ve aerodinamik tasarımlı spoilerı sayesinde araç, rüzgar akımını dengeleyip yol tutuşunu maksimum seviyeye çıkartıyor. Kabinde ise bizi S-Serisinden tanıdığımız geniş bir dokunmatik ekran ve dijital gösterge paneli karşılıyor. Ayrıca devrim niteliği taşıyan MBUX işletim sistemi ise en güncel haliyle Yeni SL'de mevcut.

Devrim yaratan yenilikleriyle sportif ve konfor kavramını yeniden tanımlayan Yeni Mercedes-AMG SL kullanıcılarına benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeniden doğan bu yıldızı ise Gülsoy Otomotiv olarak dünya piyasası ile birlikte siz değerli kullanıcılara sunmaktan gurur duyuyoruz.